Stella-E-bike

Waar de beste elektrische fiets dames kopen?

Hou jij ook zo van fietsen? Wil je graag een mooie fietstocht maken zonder halverwege te beginnen zweten? En lijkt het bij jou ook alsof het zowel op de heen-als terug-route altijd wind tegen is? Dus de vraag: Waar de beste elektrische fiets dames kopen voor een goede prijs/kwaliteit? Wel, ik nam een jaar geleden te de beslissing om een Stella E-bike aan te schaffen en raad het iedereen aan!

Werk en vrije tijd combineren

Waar-de-beste-elektrische-fiets-dames-kopen

Ik wilde al langer af en toe met mijn fiets eens naar het werk rijden, maar dagen waarop veel wind stond en dergelijke hielden me al snel tegen. Geen zin om bij aankomst ”een plakkerig lichaam” te hebben. Daarnaast de afstand soms ook nét te ver om tijdig op mijn volgende afspraak aan te komen. Wel jammer, want ik hou ervan om buiten en fysiek bezig te zijn. Fietsen zou hierin een heerlijke combinatie én ontspanning zijn, zowel tijdens als na mijn werkdag.

Voor grotere fietstochten leende ik al regelmatig de elektrische fiets van mijn ouders. Het gebruik en de ervaring van het comfort deed me steeds meer denken om er zelf eentje aan te schaffen. Maar wat was nu een goede E-bike voor een schappelijke prijs?

Goede prijs/kwaliteit

Het internet staat er letterlijk bomvol van. Prijzen variëren van een paar honderd euro tot een paar duizend euro. Ik wilde simpelweg een degelijke fiets waarmee ik met één batterij ook een wat langere fietstocht zou kunnen uitrijden.
De ervaring had mij reeds geleerd dat er een zeer groot verschil zit in het fietsbereik tussen de verschillende elektrische standen. Ik stelde vast dat mijn gewenste e-bike met de laagste, elektrische stand toch zeker een 100-120 kilometer zou moeten halen, gezien dit in een hogere stand rond de 70 kilometer zou uitkomen.
Ik snuffelde het internet af, bezocht tal van sites, maar kwam ook opvallend vaak terug bij Stella Fietsen uit. Kennelijk stonden zij zeer goed aangeschreven en had hun aanbod ook voor ieder wat wils.

Stella E-bike

Een overzichtelijke brochure online opgevraagd met het volledige aanbod én de essentiële informatie er direct bij. Ik vond onmiddellijk een aantal fietsen die mij zeer hard aanspraken qua prijs/kwaliteit. Een goede actieradius (fietsbereik), mooie look en kleur (niet het belangrijkste maar toch altijd leuk), én vergelijkend met de andere aanbieders zo te zien een zeer goede prijs/kwaliteit!

Service aan huis

Ik nam contact op om te kijken of ik eens kon langskomen om een aantal fietsen te testen en nog wat meer informatie te krijgen. ”Als u wilt komen wij ook gewoon graag tot bij u thuis. Onze fietsspecialist neemt dan diverse E-bikes mee die aan uw wensen voldoen en op die manier kunt u alles uitproberen en goed vergelijken. Uiteraard is dit kosteloos en volledig vrijblijvend”. Wauw, over service gesproken. Niets makkelijker dan dat ze op zaterdag bij jouw thuis komen voorrijden.
Een week later stonden ze effectief voor de deur en werd zeer uitgebreid de tijd genomen. Ik mocht alle fietsen op mijn gemak testen, kreeg duidelijke uitleg en zonder moeite antwoord op al mijn vragen.
Ik gaf na de proefsessie aan nog even na te denken wat ik nu wilde, maar belde de fietsspecialist een uurtje later al terug om door te geven dat ik één van de elektrische fietsen wenste aan te kopen. Alle papieren werden digitaal netjes opgemaakt en nog geen twee weken later had ik mijn E-bike al thuis staan!

Pluspunten/voordelen Stella E-bike:

  • Landelijk verspreid, altijd een servicepunt bij jouw in de buurt.
  • Service aan huis, zowel voor aanschaf als onderhoud.
  • Snelle en goed georganiseerde, professionele service.
  • Zeer ruim fietsaanbod in alle prijsklassen.
  • Bekend voor hun goede naam, correcte dienstverlening en uitstekende prijs/kwaliteit.
  • Garantie bij aanschaf.

Als je mij dus vraagt waar de beste elektrische fiets dames kopen? Dan raad ik zonder twijfel Stella E-bike aan!

Stella E-bike

Inspiratie opdoen voor uitstapjes, de mooiste streken voor fiets-of wandelroutes en genieten in eigen land?
Dan zijn de boeken op deze pagina echte aanraders en leuke, rijkelijk geïllustreerde ”vastpakkers” om de mooiste plekken te ontdekken in Nederland!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *