Culinair reizen

Reizen is zoveel meer dan op een vliegtuig stappen alleen! Ga op culinaire reisontdekking en probeer zelf verrassende, heerlijke en nieuwe recepten!

Griekse-keuken

Griekse keuken

Start met de heerlijke Kalamata olijven of dips zoals Tzaziki, ga verder met de smaaksensatie van Kretaanse Dakos of Moussaka, sluit tenslotte af met Baklava en een Raki of Ouzo als slaapmutsje.

Zuid-Afrikaanse-Bobotie

Op z'n Afrikaans

Wie aan Afrika denkt, denkt aan smaakvolle wijnen. Wat dacht je van een heerlijke Afrikaanse Bobotie daarbij? Of Gebraat? Duik snel in deze recepten en ontdek dé combinaties voor met jouw wijn.

Marokkaanse-tajine

Kruidig Marokkaans

Ik denk dat er geen andere keuken bestaat die pittige en zoete kruiden zo goed en optimaal weet te combineren! Experimenteer met kruiden en proef de diversiteit aan heerlijke tajines!

Indonesische-rijsttafel-culinair-reizen

Indonesisch met stokjes

Leg mes en vork maar aan de kant en ontdek hoe het eten met stokjes je Indonesische culinaire ervaring verrijkt! Maak jij binnenkort ook een rijsttafel met kerst of oudjaar? 

Smoothie-bowl-en-superfoods

Fresh & fruity ontbijt

Graag een gezonde en energierijke start van de dag? Yoghurt, kwark of een smoothiebowl met vers fruit, het kan allemaal! Nog een extra boost? Dan is de toevoeging van superfoods wellicht iets wat jou!

Lekkerste-dessert-en-taart

Guilty pleasures

Wie houdt er nou niet van?! Een heerlijk dessert of af en toe eens een puntje taart?
Lekker en snel? Probeer dan eens deze cheesecake en andere recepten!

Denk jij allemaal heel leuk en lekker, maar niets voor mij: Diabetisch, glutenvrij of graag letten op de lijn?
Dan moet je deze topper in huis halen en staat niets je in de weg om zorgeloos gezond en toch heerlijk culinair te reizen!:

Glutenvrije producten? Vind hier het grootste assortiment!:

glutenvrije producten
Travel your life
-Pura Vida-