Samenwerken

Ben je op zoek naar een samenwerking waarbij je de liefde die jij voelt voor jouw concept, product, een bepaalde omgeving, locatie of reisformule op dezelfde manier wilt overbrengen in teksten en/of op beeld?
Het sfeertje creëren, kijkers en lezers jouw concept laten beleven zodat ze de trigger voelen om verder te gaan?

Zoek je iemand die er 100% voor gaat en helemaal voor jou klaarstaat?
Goede communicatie, eerlijke meningen en zonder grenzen brainstormen om te komen tot creatieve en de beste resultaten?

Wel, een blijvend groeiende passie, enthousiasme en levenservaring maken dat ik ben gaan doen wat ik nu doe:

– Mijn liefde voor reizen en ontdekken gekoppeld aan een inkomstenwerving als contentmarketeer en uitvoeren van persreizen.

– Mijn, reeds op vrij jonge leeftijd, dosis aan levenservaring omgevormd van zware rugzak naar een uitgebreide lading aan nuttige bagage om anderen in moeilijke of cruciale levensfases te ondersteunen op basis van eigen ervaring en samen probleemoplossend vooruit te gaan.
Kortom, zeer open en persoonlijke coaching voor diegenen die een steeds terugkerend stemmetje hebben in hun hoofd: ”Ik wil mijn leven veranderen”.

Eén ding ben ik heilig van overtuigd: Wat je graag doet, kost je geen moeite om ten volle voor te gaan. Ben je creatief en gepassioneerd in. Kent de klok geen uren. Wat je graag doet, doe je automatisch goed.
Laat het bovenstaande nu helemaal hetgeen zijn waar men hart volledig naar gaat. Waar ik dus enkel voor het beste resultaat wil gaan.

Concreet, waar kunnen mijn taken uit bestaan als contentmarketeer?:

– Schrijven van teksten.
– Fotografie en verzorgen van beeldmateriaal (mogelijks ook korte filmpjes).
– Opzetten en/of behartigen van social media (concept, lay-out, posts/content, stories, etc. In overleg maken we een social media plan op).
– Persreizen: binnen- en buitenland (in overleg komen we samen tot een formule op maat die volledig voldoet aan jouw wensen en concept).

Zie je mogelijkheden in wat ik jou kan bieden? Stuur me dan een berichtje via het contactformulier of social media. Ik neem graag de tijd om kennis te maken en te kijken wat ik voor jou zou kunnen betekenen.

Een succesmoment kan misschien gekocht worden met geld.
Voor blijvend succes ligt de prijs hoger .
Blijvend succes vraagt om de toevoeging van motivatie, passie, wilskracht en doorzettingsvermogen.

Travel your life
-Pura Vida-