Hi!

Hoe zit mijn verhaal nu in elkaar? Wel ik heb geprobeerd het hieronder in een notendop voor te stellen.

Verder kan je onder de blogcategorie ”over mij” ook nog meer over mijn verhaal, ontwikkeling en groeiproces terugvinden.
Herken je jezelf in mijn situatie? Voel je dat het ergens niet goed zit in jouw eigen leven? Wat wil JIJ echt? Kijk dan hier verder.

De samenloop van al deze gebeurtenissen en voorgaande periode vormden de start van een gigantisch keerpunt in mijn leven. Ik had drie jaar niet geleefd. Ik was drie jaar niet me echte zelf geweest. Erger nog, ik was mezelf verloren en had me daar totaal niet goed bij gevoeld.
De twijfelperiode zat erop, de angst om hierin de verkeerde beslissing te nemen. De knoop om alleen verder te gaan was doorgehakt.

Ik wilde mijn leven terug oppakken en besloot dat het allereerst tijd was om mijn zinnen te verzetten. Ik moest én wou er even tussenuit. Maar Covid maakte dat er niet echt makkelijker op. Velen durfden niet te reizen of waren beperkt met hun werk. Ik kon er alleen op uit trekken of voor de ”veilige” keuze van een groepsreis gaan. Maar zou dat mij ook het meeste genot en voldoening brengen? Was ”ik” dat wel? En als ik eerlijk durfde kijken, wist ik dat antwoord al:
Nee. Ik zou er alleen op uit trekken en wel zien wat het bracht. Volledig mijn eigen ding doen. En daarmee ook volledig gelijk mijn eigen confrontatie opzoeken:

Liever ongelukkig zijn in een oncomfortable zekerheid,
dan het risico nemen op succes en geluk?

Vanaf mijn eerste solo reis ben ik concreet naar mezelf gaan kijken, op zoek gegaan naar wat ík zelf écht wou.
Ik heb mezelf vrijheid gegund. Ik heb mezelf avontuur gegeven. Ik heb mezelf verdiept in lectuur die me duidelijk verder hielp. Ik heb zelfs oefeningen gemaakt die vroegen mezelf kritisch te analyseren. En vanuit dat stelde ik mezelf in staat heel duidelijk mijn eigen wensenlijst op te maken.

Ik liét mezelf weer dromen en fantaseren. Dat alleen al bezorgde me zoveel positieve energie en inspiratie. Ik kreeg weer mijn oude gedrevenheid. Gedrevenheid naar míjn doelen, hoe groot en onwerkelijk die misschien nog leken of lijken te zijn.
Het samenraapsel daarvan vormt deze website. Hier leer je mij, mijn visie en dromen volledig kennen. Hier draag ik hopelijk ook aan die zoektocht van jou bij.

Nooit zal iemand mij nog met de vinger wijzen, 
Nooit zal iemand mij nog zeggen dat ik niet gelukkig zal zijn, 
Nooit zal iemand mij nog zeggen dat ik het niet kan, 
Want de enige die overtuigd moet zijn ben ikzelf, 
En ik weet het zeker, 
Ik weet dat ik het kan.

Spookt het al langer door jouw hoofd: Ik wil mijn leven veranderen.
Twijfel in jouw relatie, huwelijk of onrust in je hoofd? Als dat nu eens kon: gewoon leren loslaten en accepteren, gewoon gelukkig zijn.
Is dit nu mijn leven of wat wil IK nu echt? 

Graag meer lezen? Hieronder een greep uit mijn blogs en persoonlijk verhaal:

Durf te dromen,
durf te fantaseren,
En dúrf te geloven en te overwegen dat die fantasie werkelijkheid kan worden,
ALS je ervoor durft te gaan.Travel your life
-Pura Vida-