Nieuwe bestemmingen ontdekken

Ik neem je mee naar de bestemmingen die ik reeds bezocht en geef je graag kort en overzichtelijk weer waar elke bestemming zich voor typeert. 

Aangezien mijn webpagina net van de grond is, heb ik het momenteel tot een overzicht van mijn reeds bezochte bestemmingen gehouden, in de hoop je zo toch al enige inspiratie te kunnen geven.
Uiteraard hoop ik dat allemaal zo snel mogelijk verder te kunnen uitdiepen en jullie per bestemming effectief van nuttige informatie, tips, do’s en don’ts te kunnen voorzien!

Kijk hieronder waar je naartoe wilt reizen of Klik hier om naar al mijn reeds geschreven blogs te gaan.

Olifant-Afrika

Afrika

Ga op zoek naar de Big Five in de Zuid-Afrikaanse Nationale Parken, struin door sprookjesachtig Marrekech of ontdek de fascinerende onderwaterwereld in Egypte!

Luipaard-Sri-Lanka

Azië

Reis per trein door de prachtige natuur van Sri Lanka, doe een Oeran-Oetang trekking in de Sumatraanse Jungle en droom weg op de paradijselijke Indonesische eilanden.

Venetië

Europa

Ontdek al city-trippend de diversiteit aan Europese steden, bezoek zomerse oorden in het Zuiden, trek de skilatten aan in de bergen of bewonder unieke natuurspektakels in het hoge Noorden.

Canada-Moraine-Lake

Noord-Amerika

Bezoek stedelijk Canada in het Westen, maak een daguitstap naar de Niagara falls, rijd met de GMC door de Rocky Mountains en spot met wat geluk de grootste waterzoogdieren nabij Vancouver Island!

Cuba

Latijns/Zuid-Amerika

Laat Havana je terugnemen naar de jaren ’50, proef de échte zuiderse sfeer, ga mee in de vrije salsacultuur en ontdek een wereld aan prachtige diersoorten en ongerepte natuur in Costa Rica!

Nieuwe-bestemmingen-ontdekken

Genieten in eigen land

Zoek het simpelweg gewoon niet altijd al te ver. Wandel door de bloeiende, paarse heide, verken met de fiets het mooie, gezellige Nederland of verwen jezelf thuis knus binnen op een typische regendag!

Waar wil jij nu écht naartoe? Wat is dé bestemming voor jou?
Geen beter en leuker boek dan Ultieme bestemmingen – Lonely planet om jezelf te laten inspireren:

Het enige wat je hoeft te doen, is beslissen wat je doet met de tijd die je gegeven is.

Travel your life
-Pura Vida-