Financieel reizen

Velen denken te snel dat reizen altijd veel geld kost en niet met een beperkter budget kan.
Ver weg wordt met duur geassocieerd, maar die midweek Centerparks op een uurtje rijden kost in verhouding vaak meer.

Kan jij jouw reisdata vrij kiezen? Dan is dit voor jouw budget al een hele winst! Waarom tijdens het hoogseizoen reizen als het je in een andere periode van het jaar misschien alleen al de helft qua vliegticket kost? 

Rondreizen en meer als genoeg op de planning? Moet het dan altijd een luxe verblijf zijn waar je misschien enkel bent om te slapen of is dit wellicht het moment om te kiezen voor een besparing in jouw budget? 
Ikzelf hou van de combinatie tussen basic en eens een luxere variant. Fijn voor de portemonnee en op die manier geniet je bij een keertje wat extra ook écht oprecht.

Ga jij voor de reiservaring of voor hetgeen wat je hier in Nederland of België eigenlijk ook hebt? Waarom die toeristische restaurants kiezen om te eten waar je veel meer betaald om duidelijk mindere kwaliteit te krijgen? Duik de lokale tentjes in en ontdek waarom je écht in dat land bent. Zowel de sfeer, het eten als de druk op jouw portemonnee zijn hier vele malen beter!

Zou je graag kunnen gaan en staan waar je wilt maar houdt een vaste baan je stug op je plek?
Reizen en werken combineren, een droom die heerlijk lijkt maar heel ver van je eigen bed? 
Een formule waarbij je jezelf financieel onafhankelijk stelt en kan blijven functioneren terwijl je onderweg of rondreizend bent?
Ikzelf ben er ook nog volop op ontdekking en ontwikkeling in maar ik help je graag al met de eerste stappen op weg!

Ik mocht de reactie al vaak horen: ”Jij bent wel veel weg”! Gunfactor of toch een zware ondertoon? 
Creatief en flexibel zijn: de eerste twee om jou in reizen en ervaringen ontzettend veel mogelijkheden te bieden. Dat wil ik je graag leren.

Als je succes hebt, maar niet gelukkig bent,
wat is dan succes?
Als je gelukkig bent met wat je doet,
is je leven dan niet het meest succesvol?

Financieel-reizen

Als je in het leven ergens wil komen, moet je bereid zijn overstag te gaan. Als je nooit iets doet, kun je ook geen fouten maken. Is heel deze website straks tijdsverspilling geweest of haal ik mijn mooiste leven binnen? Als ik het niet probeer, zal ik het nooit weten.

Borrelt het al wel eens in jouw hoofd: een eigen blog starten, online geld verdienen, zou dat gaan, zal ik er op springen?
Lees mijn onderstaande blogs voor een introductie in ”deze wereld” en krijg alle basisstappen mee om snel, makkelijk en in eenvoudige taal uitgelegd, zelf te beginnen:

Verspil je tijd niet met werk waaraan je geen vreugde beleeft.
Welke ongemotiveerde mensen ken jij als succesvol? Daar heb je jouw antwoord.
Wanneer jij iets graag doet, heb je dan niet het meeste geduld, passie en toewijding? Dan ligt daar ook jouw antwoord.

Travel your life
-Pura Vida-