Coronavirus Covid-19, de bom die alles deed barsten

Ik heb op het verkeerde pad gezeten. Ik voelde dat ik daar vanaf moest.
Ik voelde het al lang, maar ik durfde niet.
Alles lag nu vast. Alles was nu net uitgestippeld. Alles stond op punt.  

Vele jaren studies die geleid hadden tot een mooie baan als zelfstandig vastgoedmakelaar.  
Een eigen woning waar we zonder moeite in zouden kunnen doorstromen en toekomstige gezinsuitbreiding een logische volgende stap zou zijn. Een sprookjesaanzoek om een jaar later in het huwelijksbootje te stappen. Wat wil een meisje nog meer? 

Twee noodzakelijke factoren ontbraken.  
Rust en geluk. Intens geluk.  
Ik leefde mijn leven maar had geen moment innerlijke rust. Ik leefde mijn leven maar was hopeloos opzoek naar een gevoel van intens geluk.  

Coronavirus Covid-19, onvermijdelijk en ongenadeloos

De druk bouwde op. 
De druk bouwde op zowel in als rondom mij.  
De druk bouwde zo op dat ik het ook luidop uitsprak: ”Dit hou ik niet vol. Het is echt bijna op.” 

En alles klapte onvermijdelijk los.  
Een enorme barst in mijn eigen leven en in dat van de wereld. Coronavirus. Covid-19.

Het deed de situatie barsten maar het leidde ook tot een ongekend besef. Een besef dat er iets moest veranderen. En wat die iets zou worden, diende zowel ik in mijn eigen leven, als de wereld naar de toekomst toe, zelf te bepalen.

Lees hier meer over mij en mijn blogs hoe ik alles definitief omgooide.

Graag meer inspiratie hoe je zelf voor jouw beste versie gaat? Hoe je de knop omdraait? Voor tijdens mijn eerste solo reis schafte ik ”Master your mindset” van Michael Pilarczyk aan, en er had geen betere keuze kunnen zijn!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *